Woensdagmiddag speciaal vrijgemaakt voor de 40ste wielerronde van 's-Gravenzande. Altijd leuk om in zo'n klein dorpje in het Westland de koersen te bezoeken. Ik kon alleen naar de Dikke Banden Race en Jeugd categorie 5 en 6 maar goed .... de zon scheen, af en toe een paar spetters dus het was weer een heerlijk dagje wielrennen. Er deden een heleboel renners mee die ik ook al tijdens de Dikke Banden Race in Honselersdijk had gefotografeerd. (Foto's ... klik hier)

En uiteraard weer lekker leuteren met trotse vaders en moeders, glunderende opa's en oma's en wat dag en hallo's zeggen tegen bekenden. En kaartjes uitdelen natuurlijk zodat deze mensen de foto's kunnen bekijken. Verder viel het mij weer op dat ik kortgeknipte donkerharige vrouwen met een modern brilletje toch wel erg leuk vind :-)

In de jurybus stonden de bekers al klaar en achter de bus emmers vol met bloemen voor alle winnaars. Natuurlijk ook weer 2 rondemissen, waarvan er eentje zelfs in het RTL7 programma Tour du Jour was geweest. En voor het peleton reed een prachtige zwarte supersjees ... een 200SLK. Tsja ... ben niet snel lyrisch over een auto maar dat vind ik echt een plaatje. Z'n opvolger is een stuk minder, lelijke neus .... bah.

Maar de koers werd hard gemaakt, een spervuur aan demarrages en een straffe wind tegen op het achterste gedeelte van het parcours. Kan ook haast niet anders zo dicht bij de kust. Vertrokken bekkies na een paar rondjes maar erg leuk om de blijdschap te zien als er gewonnen wordt. Volgende week donderdag Kwintsheul, grote kans dat ik er weer bij ben. Het staat in ieder geval al weer in mijn agenda.

Hieronder een impressie van vandaag, helemaal onderaan de fotoviewer met alle foto's.

http://diversen.jeroentibbefotografie.nl/#134

© 2019 Jeroentibbefotografie.nl | All Rights Reserved. Designed By Joomron.nl