joomla visitor

Home Sport

Zondag 18 december 2011.

Het KNMI had weer eens slecht weer voorspeld. Aan de kust zou in de loop van de dag regen en hagel vallen. Dus enige twijfel of ik wel op pad zou gaan. Maar ja ... het KNMI zegt 't ... dus gewoon gaan. En ja hoor ... soms hele stukken blauw, lekker zonnetje ... het leek wel voorjaar.

Dus prima weer om een crossje te organiseren, het gras was lekker drassig en achter op het parcours was er zelfs een beste plas water dus ben ik daar gaan staan. Levert altijd leuke plaatjes op.

Het zijn bijna 300 foto's geworden van de 2e cross van de Haagse Cross Competitie (HCC). Dit keer georganiseerd door Olympus '70 uit Naaldwijk. Bladeren met de Set-knop rechts onder de grote foto. Wellicht even F11 gebruiken omdat veel foto's staand zijn.

Wil je een foto bestellen ?? Ga met je muis staan op de foto die je wilt hebben en er verschijnt een klein blokje bij je cursor waar de naam van die foto in staat. Die naam even mailen, klik hier ----> Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 


Very Simple Image Gallery:
Could not find folder /customers/6/3/3/jeroentibbefotografie.nl/httpd.www/images/stories/sport/2011/atletiek/16_tweede_cross_HCC/
 
Slideshow is powered by phatfusion
Design by Next Level Design / Script by Joomla!