joomla visitor

Home Sport

Zaterdag 17 december 2011.

Een drukke dag ... eerst in Delft foto's gemaakt van de Regiocross en toen snel naar het strand bij Kijkduin. Kon ik nog net de lopers op de terugweg fotograferen. Wel onder moeilijke omstandigheden. De lopers hadden eerst een straffe wind tegen en ik had tijdens het fotograferen de zon tegen, afgewisseld met witte wolken en donkere wolken ... erg lastig maar goed. Goed gecamoufleerd in m'n legerjacky zo goed mogelijk alles vastgelegd.

Bijna 300 foto's van de Meeuwen makrelen Loop Scheveningen 2011. Bladeren met de Set-knop rechts onder de grote foto. Wellicht even F11 gebruiken omdat veel foto's staand zijn.

Update, 25 december 2011 : Helaas beschouwt het bestuur van deze loop mijn hobby als een commerciële activiteit en wil daarom geen linkje plaatsen op hun website. Dat ik slechts € 2,50 vraag voor een mooie foto waarvan de helft naar het KWF gaat, daar heeft Leon (zo was de mail ondertekend) geen boodschap aan. En hij wist dat op zo'n onbeschofte en kleinerende toon te melden, dat ik besloten heb om daar nooit meer naar toe te gaan. Ach ja .... eens moet het de eerste keer zijn ... in 30 jaar fotograferen. Van harte MML met deze unieke prestatie.

 
Slideshow is powered by phatfusion
Design by Next Level Design / Script by Joomla!