joomla visitor

Home Evenementen Sponsorloop Loïs

Op 1 september jl. was ik weer even terug in het Delftse Hout. Natuurlijk met camera maar uiteindelijk zonder echte resultaten. Het bleef bij een lekkere wandeling in de middag. Maar ik hoorde wel op enige afstand een speaker steeds allerlei berichten de ether inslingeren. Zo te horen was dat op de atletiekbaan van AV'40 .... dus daar reed ik maar eens naar toe. En ja hoor .... een drukte van belang.

Allemaal kinderen van een basisschool, ouders en leerkrachten .... rondjes rennen op de sintelbaan. Iets van een sponsorloop waarschijnlijk. Dus snel wat leuke momenten vastleggen. Komt op een gegeven moment de directeur van de school naar mij toe om te vragen waar de foto's voor zijn. Ik leg haar dat uit .... ze vertelt mij het hoe en waarom .... slik. Ik had dus net al een ziek kindje bij mamma op d'r arm gezien en gefotografeerd maar dat het zo'n verhaal was .... dat komt toch altijd weer enorm binnen.

Het meisje heet Loïs is ernstig ziek en al haar schoolgenootjes zamelen geld in door zoveel mogelijk rondjes te rennen. Het is wrang om te zien dat andere meisjes vreselijk veel lol hebben en hand-in-hand rennen en dat Loïs te ziek is om het allemaal te beseffen. Ouders die hartstochtelijk hun kids aanmoedigen voor nog een rondje en nauwelijks beseffen hoe rijk ze wel niet zijn. Het leven in al haar facetten, verdriet en geluk naast elkaar.

Hieronder een impressie. De rest van de foto's is hier te bekijken. De foto's van deze sponsorloop zijn te koop en het geld stort ik natuurlijk weer op de rekening van Loïs. Zo heb ik het ook met de directeur van de school afgesproken. (Jan Vermeer basisschool)

Het leven van Loïs is te volgen op de website www.bergakker.nl waar haar vader de hele behandeling bijhoudt.
Donaties zijn natuurlijk van harte welkom. U kunt geld overmaken op rekeningnummer 5439.527.54 t.n.v. M.M.A. Carels.

Meer over Loïs en deze geweldige actie is te lezen in een artikel uit het AD, klik hier.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Slideshow is powered by phatfusion
Design by Next Level Design / Script by Joomla!