joomla visitor

Home Evenementen

In de zomer van 1997 kwam ik op een zaterdagmiddag terug van een fotoklus toen ik op het plein voor de Haagse Hogeschool een optreden zag een beginnend Haags bandje. Ik had m'n spullen toch bij me en het rolletje moest vol (tsja ... die had je toen nog) dus heb ik snel wat plaatjes geschoten. Een mooie blonde met haar band, een handjevol publiek en wat mensen van Stadsradio 94. De mainact zou Lee Towers worden, hij zou na deze blonde zangeres gaan optreden.

Ze zong mooi, lekker veel dynamiek en een goed optreden .... dat niet door iedereen op waarde werd geschat. Het arme jochie had pijn aan zijn oortjes en pappie moest 'm troosten. En opa en oma gingen gewoon boodschappen doen. Opa vond het ook de moeite niet, deed snel zijn helm weer op. Ik had op dat moment ook geen idee wie deze begenadigde zangeres was.

Twee maanden later stond ze met haar hit "Nobody's wife" in heel Europa op nummer 1 ... echt fantastisch en ook een supernummer. En dat ik nou juist van dit moment getuige ben geweest is helemaal leuk. Vanaf dat moment was ieder concert van haar strak uitverkocht dus geen lege pleinen meer maar bomvolle zalen en stadions.

Volgens de fanclub zijn dit de eerste foto's van Anouk tijdens een optreden. Ze hebben er zelfs een stukje over geschreven. Klik hier om het te lezen. De scans zijn niet van superkwaliteit .... het is 1997 tenslotte.

 

 
Slideshow is powered by phatfusion
Design by Next Level Design / Script by Joomla!