joomla visitor

Home Evenementen
Prinsjesdag

Na vele jaren tv kijken wilde ik Prinsjesdag weer eens van dichtbij meemaken en nu ook eens fotograferen. Dus met de fiets richting stad maar ik was aan de late kant dus er stonden heel wat mensen voor m'n snufferd. Nou ja, beetje de ellebogen gebruiken en voor een grote camera hebben de mensen toch wel respect heb ik gemerkt.

Tijdens de rit met de gouden koets op de heenweg stond ik op het Lange Voorhout. Allemaal soldaten in glimmende uniformen, grote harmniekorpsen, paarden en een paar koetsjes. Toen alles voorbij was, ben ik rustig naar het Paleis Noordeinde gelopen. Allemaal mensen met oranje shawls, mutsen en kinderen met zelfgemaakte hoedjes. En verdomd .... de koetsen waren voorbij, de paarden hadden flink gemest en wie ruimt het weer op .... juist.

De troonrede was voorgelezen, de bekende broekriem moest worden aangehaald .. bla bla bla. Stap nou maar weer snel in en terug met die koets. Ik stond ondertussen met de ene voet op een smalle vensterbank en met de andere voet op een dranghek .... het evenwicht was erg wankel. Ik wilde wat fraaie balkonscenes fotograferen. En uiteindeijk werd ik op mijn wenken bediend. De gouden koets kwam voorbij en Bea zwaaide en lachte naar mij en kort daarop kwam het hele stel even zwaaien naar het volk. Klik, klik en klik en weer naar huis. Het leverde weer een leuke serie op.

 

prinsjesdag (2)

prinsjesdag (3)

prinsjesdag (4)

prinsjesdag (5)

prinsjesdag (6)

prinsjesdag (7)

prinsjesdag (8)

prinsjesdag (9)

prinsjesdag (10)

prinsjesdag (11)

prinsjesdag (12)

prinsjesdag (13)

prinsjesdag (14)

prinsjesdag (15)

prinsjesdag (17)

prinsjesdag (18)

prinsjesdag (19)

 

 
Slideshow is powered by phatfusion
Design by Next Level Design / Script by Joomla!